Zdroj: https://vodni.skauting.cz/sraz-vs-usk/uz-jsi-prihlasen-na-podzimni-sraz  •  Vydáno: 10.11.2016 11:41  •  Autor: Koblížek

Už jsi přihlášen na podzimní sraz...?

Už jsi přihlášen na podzimní sraz...?Podzimní sraz Registrace na podzimní volební sraz ve Žďáru nad Sázavou se pomalu, ale jistě chýlí ke konci - už ses přihlásil...? :)

Už jenom tři dny máš možnost registrovat se na podzimní sraz VS ve Žďáru nad Sázavou - pro přihlášení využij náš známý online formulář. Opět připomínáme nezbytnou kontrolu vyplněných údajů před odesláním formuláře a e-mailovou adresu srazyvs@hkvs.cz, kam se můžeš v případě problémů obracet.

Účastnický poplatek je stále stejný, a to 350 Kč, popř. 400 Kč - podmínky zaplacení poplatku jsou popsány níže. Při plánování cesty někteří určitě ocení tabulku spolujízdy - domluv si cestu na sraz nebo ze srazu s dalšími účastníky.

Možná tě bude zajímat, že náš tradiční přihlašovací rekord byl opět pokořen - hned první den registrace se přihlásilo 33 lidí, čímž byl předčen znojemský rekord 27 lidí! My věděli, že to dokážete Mrkající

Taky připomínáme, že do půlnoci 24. listopadu běží předprogram – přečti si informace a zapoj se také! Usmívající se

Rozhodně se podívej také na program - jeho podrobný rozpis jsme již zveřejnili v článku o spuštění registrace. Rozhodně ale připomínáme hlavní událost srazu, a to Volby do HKVS, které už znají své kandidáty! Pokud bys rád/a přidal/a také své jméno na kandidátní listinu, není nic jednoduššího, než napsat na kandidatni@hkvs.cz.


Pro připomenutí:

Těšíme se na Vás!

Přípravný tým srazů VS