Zdroj: https://vodni.skauting.cz/sraz-vs-usk/informacni-suma-sumarum-k-jarnimu-srazu-kk-ve-znojme  •  Vydáno: 22.3.2016 11:32  •  Autor: Koblížek

Informační suma-sumárum k jarnímu srazu K+K ve Znojmě

Podzimní srazVšechny informace o jarním srazu ve Znojmě – uceleně, přehledně a na jednom místě!

Za deset dní se všichni sejdeme na jarním srazu ve Znojmě, a tudíž ti přinášíme již tradiční informační resumé – takže čti a pamatuj! :)


Kdy a kde: 1. – 3. 4. 2016 na Základní škole Mládeže 1000/3 ve Znojmě

 

S sebou: spacák, karimatku, kroj, doplatek 150 Kč (pokud jsi předem na účet uhradil zálohu, jinak 400 Kč), oblečení a dobrou obuv podle zvolených programů (hlavně věci na vodu, pokud pojedeš na Dyji), přezůvky do školy.

 

Strava: 3 jídla denně od páteční večeře do nedělního oběda. Páteční večeře (a další páteční program) bude probíhat formou grilování na základně Vodárna, takže se tam po registraci přesuň. Snídaně se budou podávat přímo ve škole, sobotní oběd a večeře a nedělní oběd se budou podávat v jídelně, která je vzdálená cca 200 metrů od školy. Ve škole také bude provozován bufet, kde si můžeš zakoupit drobné občerstvení.

 

Předprogram: předprogram stále běží, a to do čtvrtka 31. března do půlnoci. Jeho zadání nalezneš zde – jedná se o krátký kvíz, jehož vyplnění ti zabere cca 5 minut. Účast v něm není povinná, ale pokud se zúčastníš, máš možnost vyhrát zajímavou cenu :)

 

Doprava: k dopravě je toho tentokrát trochu více – soubor s podrobnými popisy a mapami si stáhni zde. Pokud bys měl jakékoli problémy, volej Vojtu ze Znojma – jeho telefonní číslo ti přijde v e-mailovém souhrnu informací. Dále připomínáme možnost využití tabulky spolujízdy, kterou nalezneš zde.

 

K programu: rozpis programu nalezneš zde a také ti přijde v mailu, rozpisy jednotlivých bloků ve článku zde. Prosíme tě o svědomitou účast na programech, které sis zapsal. Zejména to platí u programů externích lektorů. Nyní pár doplňujících informací:

 

Samozřejmě nadále platí následující:

 

 

Těšíme se na Vás! :)

Přípravný tým srazů VS