Zdroj: https://vodni.skauting.cz/sraz-vs-usk/jeste-tyden-pobezi-registrace-na-jarni-sraz-2016  •  Vydáno: 15.3.2016 11:40  •  Autor: Koblížek

Ještě týden poběží registrace na jarní sraz 2016!

Ještě týden poběží registrace na jarní sraz 2016!Podzimní sraz Do 20. března máš možnost registrovat se na jarní sraz VS - pojeď s námi do Znojma! :-)

Přihlašování na jarní sraz je již v polovině - online přihlašovací formulář najdeš zde, registrovat se můžeš do 20. března. Opět připomínáme: než přihlášku odešleš, zkontroluj všechny údaje, doplň nám přibližný čas a způsob svého příjezdu a odjezdu a v případě jakýchkoli problémů se obracej na srazyvs@hkvs.cz.

Účastnický poplatek je stále stejný, a to 350 Kč při včasném zaplacení zálohy nebo 400 Kč při platbě na místě. Nevratnou zálohu 200 Kč je nutné zaplatit do 21. března na účet KVS 2300183549/2010. Jako variabilní symbol uveď číslo přístavu nebo střediska a do poznámky pak kód, který obdržíš v potvrzovacím mailu o přijetí přihlášky. Platíš-li za více osob najednou, uveď kódy všech, za které platbu posíláš.

Popis programu srazu najdeš zde a bližší popis toho, co se bude dít, ve článku zde.

Již víš, že letos jsme pro tebe připravili předprogram! Všechny informace a jeho zadání nalezneš zde.

Opět jste překonali přihlašovací rekord - v první den, kdy byla spuštěna registrace, se Vás přihlásilo 27! Děkujeme :)

Těšíme se na Vás!

Přípravný tým srazů VS