Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/predprazdninova-kapitanska-posta  •  Vydáno: 16.6.2010 23:25  •  Autor: Pavlík

Předprázdninová Kapitánská pošta

Poslední číslo elektronické Kapitánské pošty ve skautském roce 2009/2010 je zde!




Poslední číslo elektronické Kapitánské pošty před prázdninami přináší především příspěvky, které redakce obdržela od vás: dočtete se o akcích v Liberci, nebo jak na Vysočině oslavili 100 let vodního skautingu. Červnové číslo obsahuje i základní informace a propozice k závodu Napříč Prahou - přes tři jezy 2010, který se uskuteční na konci září. Jelikož jsme 8. června oslavili svátek našeho patrona sv. Medarda, dočtete se něco i o tomto svatém. Ve velkém předprázdninovém rozhovoru se dozvíte, jak Vezír vzpomíná na Expedici Delta, podle níž nedávno vyšla stejnojmenná kniha - tip pro čtení na léto.

elektronická Kapitánská pošta 6/2010

Co můžete v červnovém čísle elektronické Kapitánské pošty najít? 

Redakce elektronické Kapitánské pošty vám přeje hezké prázdniny a těší se na zprávy a fotky z vašich táborů, které můžete posílat na mail: kp@skaut.cz .

 

Červnové číslo elektronické Kapitánské pošty naleznete v sekci Časopisy, kde je i archiv starších čísel a verze v lepším rozlišení, vhodnější pro tisk. Stáhnout si ji můžete i kliknutím na obrázek titulní strany.

Elektronickou Kapitánskou poštu dostávají automaticky všichni kapitáni a všechny kapitánky oddílů vodních skautů a skautek, kteří v loňské registraci uvedli svůj email, a krajští kapitáni. Pokud i vy chcete každý měsíc dostávat Kapitánskou poštu do své emailové schránky, stačí napsat na mail: kp@skaut.cz nebo se přihlásit k odběru přímo na těchto webových stránkách.

Co na elektronickou Kapitánskou poštu říkáte? Jak se vám líbí? Co v ní chybí? Jaké další rubriky či informace očekáváte? Diskutujte ve fóru nebo nám napište: kp@skaut.cz !

Elektronická Kapitánská pošta bude jen taková, jakou ji sami chcete mít! 

za redakci vaší elektronické Kapitánské pošty Pavlík