Zdroj: https://vodni.skauting.cz/hkvs-hlasi/vysla-cervnova-kapitanska-posta-2024  •  Vydáno: 12.6.2024 10:55  •  Autor: Hvězdář

Vyšla červnová Kapitánská pošta!

KP2024/06Přináší informace, novinky a reportáže ze světa vodních skautů. Uplynulo 30 let od prvního Navigamu. Bude další? Na jaře proběhla spousta akcí – Konference odvahy a dobrodružství, Skare nebo jarní sraz na kanále v Českém Vrbném. Připomeňte si skvěle strávené chvíle, nebo se podívejte, o co jste přišli. Seznamte se s přístavnou HKVS Lůčou v rozhovoru, poučte se z chyb ostatních v rubrice Řízení rizika a načerpejte inspiraci k programům v přírodě okolo vody. To vše a mnoho dalšího se můžete dočíst v červnové Kapitánské poště!

Co všechno můžete v této Kapitánské poště najít?

Aktuálně

 

Řízení rizika – sdílení chyby

Programové tipy

 

Rozhovor

 

Z našich vod

 

 

Mokré a Modré stránky

Jsou vodácké přílohy dětských skautských časopisů – Světýlko a Skaut. Přílohou je dostávají všichni dětští odběratelé těchto časopisů, registrovaní v jednotkách registrovaných s označením „vodní“. Informace najdete na webuhttps://casopisy.skaut.cz, kde si je můžete i stáhnout.

Pozvánky, zprávy a fotky z vašich akcí do Kapitánské pošty můžete posílat na mail: kp@skaut.cz.

Uzávěrka příštího čísla bude 20. 8. 2024.

Elektronickou Kapitánskou poštu si můžete stáhnout na adrese:vodni.skauting.cz/kapitanska-posta, kde je i verze pro tisk, nebo se na stejných stránkách přihlásit k jejímu odběru prostřednictvím emailu.

Redakce elektronické Kapitánské pošty přeje vydařené prázdniny!