Zdroj: https://vodni.skauting.cz/aktuality-o-casopisech/hlavni-kapitanat-vydal-prvni-modkre-stranky-vodacke-prilohy-dets  •  Vydáno: 6.4.2010 13:20  •  Autor: Pavlík

Hlavní kapitanát vydal první Mod(k)ré stránky - vodácké přílohy dětských časopisů

S únorovými čísly Skauta-Junáka a Světýlka spatřily světlo světa vodácké přílohy dětských časopisů - Mod(k)ré stránky!

Hlavní kapitanát vodních skautů začal vydávat vodácké přílohy dětských skautských časopisů - Mod(k)ré stránky. Každé vlče a žabička, které je registrováno v oddíle s označením vodní a odebírá časopis Světýlko, a skaut a skautka, registrovaní v oddíle s označením vodní a odebírá časopis Skaut-Junák, obdržel s posledním číslem také vodáckou přílohu. První číslo bylo zaměřeno na pádlo a pádlování, podobně jako lednová elektronická Kapitánská pošta, v níž najdete metodiku pádlování. Vodácké přílohy budou vycházet s každým novým číslem časopisů.

Mod(k)é stránky pro skautky a skauty
Mod(k)é stránky z časopisu Skaut - Junák
březen 2010
(PDF, 0,9 MB)
Mod(k)é stránky pro žabičky a vlčata
Mod(k)é stránky z časopisu Světýlko
březen 2010
(PDF, 0,9 MB)

Našli vaši skauti/skautky/vlčata/žabičky Mod(k)ré stránky ve svých únorových časopisech?
Počet hlasů: 8

Na třebíčském srazu kapitánů bylo při diskusi zjištěno, že ne všichni členové oddílů vodních skautů mod(k)ré stránky obdrželi (připomínáme, že musí odebírat jeden z dětských časopisů a být registrováni v jednotce s označením vodní). Pokud vaše děti patří mezi ně a Mod(k)ré stránky nedostávají, napište mail hlavnímu kapitánovi! Vaše stížnosti budou posléze předány odpovědným osobám z TDC.

S dubnovými čísly dětských časopisů vyjde i druhé číslo mod(k)rých stránek, tentokrát zaměřených na začátek vodácké sezóny a bezpečnost při vodácké činnosti.