Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/registrace-na-podzimni-volebni-sraz-vs-spustena  •  Vydáno: 21.10.2019 13:33  •  Autor: Jana Karaová

Registrace na podzimní VOLEBNÍ sraz VS spuštěna!

Logo KLŠVS Dneškem spouštíme registraci na podzimní sraz VS 2019 v Pardubicích! Máš možnost se přihlásit do 1. listopadu. Více informací v článku.

Základní informace:

Kdy: 8.–10. 11. 2019

Kde: Skautské centrum Vinice, K Vinici 2666, Pardubice

Cena: 500 Kč (860 Kč pro nečleny Junáka)

Kontakt: srazyvs@hkvs.cz 

Web: https://srazyvs.skauting.cz/


Na co se můžete na srazu těšit?

Podrobný program najdete zde.

V pátek večer nás čeká zážitky nabité povídání s promítáním ze světového Jamboree v USA se servisačkou Lůčou. Ti, kteří nebudou vědět, co s volným časem, si mohou zahrát deskové hry nebo si společně zazpívat.

Sobotní dopoledne bude věnované dvěma blokům předsněmových diskuzí, v jejichž rámci budou představeny Kodex jednání dospělých a nová idea vlčat a světlušek. Třetím tématem je Skauting za deset let, především ten zbarvený do modra. Veškeré informace o předsněmových diskuzích najdete v článku na Křižovatce. Ráno se také zájemci mohou vydat na exkurzi do pivovaru Pernštejn. Dopoledne proběhne i lodní komise.

Sobotní odpoledne bude věnováno zhodnocení činnosti HKVS a volbám nového Kapitanátu. Pokud nejsi delegátem pro volby, můžeš se vydat za krásami Pardubic a užít si prohlídku historického centra a místní skautské klubovny. Před večeří proběhne vyhlášení výsledků voleb do HKVS. Sobotní večer se již tradičně ponese v duchu noblesy a elegance na tematickém plese (téma “Ctnosti a neřesti”).

V neděli se můžeš dozvědět, jak pracovat se skautskou stezkou nebo o fyziologii dítěte v souvislosti s vodáckou činností. Naučíš se vyrobit kormidlo či ploutve pro P550, tělo zocelíš v bazénu, při protažení se Šišulí nebo na lezecké stěně. Tvořivého ducha potěší dílna se zažehlovacími korálky. Pro ty, kteří strávili sobotní odpoledne volbami, bude možnost prohlídky historického centra Pardubic

Samozřejmě v programu nemůže chybět také slavný pardubický perník!  

 

Registrace:

Registrace na sraz běží v termínu 21. 10. – 1. 11. 2019 na webu srazů https://srazyvs.skauting.cz/.

K přihlášení potřebujete propojený účet ve skautISu, přihlašujete se stejným jménem a heslem (pokud nemáte, řešte to s vedoucím vaší jednotky). Nezapomeňte včas zaplatit účastnický poplatek - platí se celá částka rovnou na účet a na místě už se nic vybírat nebude. Konec registrace je stanoven tak, abychom zvládli vše zajistit, zkuste ho, prosím, dodržet. Registrace je možná i po termínu až do srazu, není však možné garantovat jídlo všem, co se přihlásí později (v určitou chvíli nahlásíme počty a v systému omezíme kapacity jídel na nahlášená čísla), ani nemůžeme garantovat zajištění všeho potřebného na programy pro pozdě přihlášené (stejně jako jídla se budou v týdnu před srazem některé programy uzavírat).

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit – využijte e-mailu srazyvs@hkvs.cz

 

Těšíme se na vás!

 

Za tým podzimního srazu VS Viki