Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/poslednich-par-dni-na-prihlaseni-na-jarni-sraz-vs-v-hradci-kralove  •  Vydáno: 28.3.2019 9:38  •  Autor: Jana Karaová

Posledních pár dní na přihlášení na jarní sraz VS v Hradci Králové!

Logo KLŠVS Registrace na jarní sraz v Hradci Králové se pomalu, ale jistě chýlí ke konci - už jenom do pátku máš možnost se řádně registrovat. Konec registrace je stanoven tak, abychom zvládli vše zajistit, zkuste ho, prosím, dodržet.

Registrace je možná i po termínu až do srazu, není však možné garantovat jídlo všem, co se přihlásí později (v pondělí ráno nahlásíme jídelně počty a v systému omezíme kapacity jídel na nahlášená čísla).


Informace k registraci včetně návodu na přihlašování (stejným jménem a heslem jako do Skautisu) najdeš zde: https://srazyvs.skauting.cz.


Program si můžeš prohlédnout zde.


V sobotním programu je drobná změna - do ranního bloku I. bude místo představení vůdcovského handbooku s Bumerangem zařazen program “Nová idea vlčat a světlušek?” s Ladislavem Šináglem - Šimim. O čem program bude?

Valný sněm v roce 2017 rozhodl, že se máme zabývat zněním slibu, hesla, zákona a příkazu vlčat a světlušek. Po roce a půl přípravných a výzkumných prací chceme znát vaše názory na návrh nového znění. Každý názor a každý odůvodněný argument má svoji váhu!


V sobotu večer se můžeš těšit na představení nových šátků naživo - nad prototypy zvažovaných variant se budeme ptát na vaše preference a sbírat připomínky. Informace jsou v článku na Křižovatce.


U programu Splutí Orlice je navýšena kapacita, na koho se nedostalo, může se přihlásit!


Nezapomeň včas zaplatit účastnický poplatek - platí se celá částka rovnou na účet a na místě už se nic vybírat nebude.


Na srazu opět bude mít stánek prodejna JUN - ideálně si zboží objednejte v eshopu, při vyplňování objednávky vyberte osobní odběr a do poznámky napište Sraz VS. Objednávat je možné do čtvrtka 4. 4. do 12:00. Ve stánku Junu bude možné platit kartou.


Při plánování cesty můžeš použít tabulku spolujízdy - domluv si cestu na sraz nebo ze srazu s dalšími účastníky.


Těšíme se na vás!


Za tým jarního srazu VS Viki