Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/registrace-na-jarni-sraz-vs-v-hradci-kralove-spustena  •  Vydáno: 18.3.2019 21:39  •  Autor: Jana Karaová

Registrace na jarní sraz VS v Hradci Králové spuštěna!

Logo KLŠVS Dneškem spouštíme registraci na jarní sraz VS 2019 v Hradci Králové! Máš možnost se přihlásit do 29. března. Více informací v článku.

Základní informace:

Kdy: 5. – 7. 4. 2019

Kde: V Lipkách 692, Hradec Králové 2, http://hucak.cz/kontakt/


Kontakt: srazyvs@hkvs.cz

Web:https://srazyvs.skauting.cz/


Na co se můžete na srazu těšit?

Podrobný program si můžete stáhnout zde.


V pátek se po zahájení můžete zapojit do večerního programu, během kterého si můžete vyzkoušet deskové hry, podívat se na film “V hlavě” nebo získat podrobné informace k individuální Kapitánské zkoušce.


V sobotu ráno nás po oficiálním zahájení čekají dva bloky s programy, ve kterých se můžete těšit na představení nové stezky pro SaS, aktuality v legislativě týkající se oddílů vodních skautů, informace k vůdcovskému handbooku a setkání a diskuzi pořadatelů všech vodáckých závodů, lodní komisi, vyzkoušet si linoryt, prohlédnout si Štičí vilu (klubovnu) a vyzvědět, jak zapojit oddíl do rekonstrukce nebojít do bazénu.


Sobotní odpoledne bude tradičně probíhat v duchu poznávání místa srazu. Čeká nás

splutí Orlice z Týniště do Krňovic, cykloputování z Týniště podle kanálu Alba do Třebechovic pod Orebem (v tomto městě byl v roce 1912 založen první skautský oddíl českého venkova) a dále pak podle Orlice do HK, a komentovaná prohlídka zajímavých míst v Hradci Králové.


Po večeři nás čekají novinky z HKVS, představení nových skautských šátků a nadcházející volby nového Kapitanátu a následná diskuze. Později pak můžete zrelaxovat při krátkém protažení nebo si společně zazpívat.

Nedělní dopoledne bude věnované laminování, návštěvě hvězdárny či nově vzniklému vodáckému oddílu v Hradci Králové.

Cena:

400 Kč pro účastníky

200 Kč pro lektory a organizátory

730 Kč pro nečleny Junáka

 

Registrace:

 

Registrace na sraz běží v termínu 18. 3. – 29. 3. 2019.

 

Návod na přihlášení najdete na webu srazu https://srazyvs.skauting.cz/

 

K přihlášení potřebujete propojený účet ve skautISu, přihlašujete se stejným jménem a heslem (pokud nemáte, řešte to s vedoucím vaší jednotky - my vám pomoct nedokážeme). Nezapomeň včas zaplatit účastnický poplatek - platí se celá částka rovnou na účet a na místě už se nic vybírat nebude. Konec registrace je stanoven tak, abychom zvládli vše zajistit, zkuste ho, prosím, dodržet. Registrace je možná i po termínu až do srazu, není však možné garantovat jídlo všem, co se přihlásí později (v určitou chvíli nahlásíme jídelně počty a v systému omezíme kapacity jídel na nahlášená čísla), ani nemůžeme garantovat zajištění všeho potřebného na programy pro pozdě přihlášené (stejně jako jídla se budou v týdnu před srazem některé programy uzavírat).


V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit – využijte e-mailu srazyvs@hkvs.cz.


Těšíme se na Vás!


Za tým jarního srazu VS Viki