Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/jarni-sraz-v-loucovicich-se-jiz-blizi.kdy-a-kde-mas-byt  •  Vydáno: 4.4.2018 18:11  •  Autor: Hvězdář

Jarní sraz v Loučovicích se již blíží. Kdy a kde máš být?

Podzimní sraz

Jarní sraz je za dveřmi a tak přinášíme podrobné informace o tom, kam přesně máš na sraz dorazit nebo kde zaparkovat. Zbývá už jen zabalit věci, dobrou náladu a vyrazit na cestu!

Škola je tady: https://en.mapy.cz/s/2vYmW a bude otevřena od 16.30. V registraci se podepište do archu a vezměte si jmenovku - pro ty, co přijedou později než ve standardní čas v pátek - udělejte to, prosím, samostatně, i kdyby vám to nikdo nevnutil ;-)

Parkování: 
lektoři a tým - vedle školy: https://en.mapy.cz/s/2vuHK
Parkoviště pro účastníky: šipky označují parkoviště, čára parkování na ulici před domy - tj. pozor na výjezdy! 

 
  Zde najdete program.
 
Zkontrolujte si, že jste přihlášeni na programy, kterých se chcete zúčastnit, i na jídla, která chcete sníst, tady:
 
Nezapomeňte na oddílová videa - tento program bez vašeho přispění nebude stát za to! Můžete nám je poslat/nasdílet na náš mail, pokud máte pochybnosti, zda v pátek vše stihnete.

Bohužel na sraz nemůže přijet lektor na přednášku o perlorodkách, místo toho je náhradní program pod vedením Cedníka:
Poznáme naše stromy? 
Malé opáčko jak poznat základní druhy stromů v naší přírodě formou exkurze do okolí. Jak si neplést habr s bukem? Co má žluté a co červené pupeny? Jak nekácet na oheň živé modříny místo suchých smrků?

S sebou si vezměte: spacák, karimatku, hrnek, kroj, oblečení, obuv, popř. další vybavení podle zvolených programů, kostým na čínský večírek, přezůvky, lahev na pití nebo termosku na sobotní odpoledne. Kdo má a může vzít: nůžky, vodovky, štětce, herkules, provázek, odlamovák. 

Na srazu bude prodejna JUN - chcete-li něco specifického, objednej te si to v jejich e-shopu a při vyplňování objednávky vyberte osobní odběr a do poznámky napište Sraz VSStánek Junu bude otevřen v neděli dopoledne a budou možné platby kartou.
 
Pro naplánování cesty na sraz a ze srazu určitě využijte tabulku spolujízdy; Prosíme řidiče, aby nabídli svá volná místa, je po nich poptávka.
 
 
Všechny informace se průběžně doplňují do informací na webu na obě stránky https://srazyvs.skauting.cz/  a http://vodni.skauting.cz/sraz-vs-usk 

V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit - využijte e-mailu srazyvs@hkvs.cz.
 
 
Těšíme se na všechny!
za tým srazu
Kulda