Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/satahanka-xiii-leto-s-finskymi-vodnimi-skauty  •  Vydáno: 4.1.2018 18:43  •  Autor: Koblížek

Satahanka XIII - léto s finskými vodními skauty

Podzimní sraz Máš jedinečnou příležitost strávit kus léta na mezinárodním táboře vodních skautů ve Finsku - 13. ročník tábora Satahanka spouští přihlašování!

 

Najdeš-li v diáři o prázdninách místo ve dnech od 30. července do 6. srpna, zamiř do Finska - místní vodní skauti pořádají již 13. ročník mezinárodního tábora Satahanka. Užiješ si plachtění po Baltském moři, hiking a mnoho dalších aktivit a poznáš nové přátele z různých koutů Evropy. 

Přihlašování na tábor je již spuštěno a běží do konce února - můžeš jet jako jednotlivec nebo můžeš vyrazit s přáteli z oddílu.

Všechny informace o táboře najdeš na webových stránkách tábora a v informačním balíčku, který organizátoři připravili pro zahraniční účastníky, novinky jsou pak průběžně zveřejňovány na Facebooku. Budeš-li mít na organizátory další otázky nebo se budeš chctít přímo přihlásit, kontaktuj je e-mailem.

Ať se Ti ve Finsku líbí! :)