Zdroj: https://vodni.skauting.cz/hkvs-hlasi/registrace-na-podzimni-sraz-spustena  •  Vydáno: 16.10.2017 10:18  •  Autor: Koblížek

Registrace na podzimní sraz spuštěna!

Podzimní sraz Ode dneška se můžeš přihlašovat na podzimní sraz vodních skautů - čas máš do 30. října!

Všechny informace o srazu včetně rozpisu registračního formuláře, rozpisu programu a předprogramu najdeš na srazové stránce.


Přihlašování: vyplň známý přihlašovací formulář - pro urychlení přihlášení můžeš opět registraci vyplnit přes SkautIS účet skrze tlačítko v horní části formuláře, které tě propojí se SkautISem a doplní tvé osobní údaje. Vyplň si preferované programy dle rozpisu.

Platba: Po zaregistrování je nutné zaplatit zálohu 200 Kč (zbytek doplatíš na místě) nebo celý poplatek za sraz 400 Kč na účet KVS, a to do 30. října 2017 (počítá se datum odeslání). Jako variabilní symbol uveď číslo přístavu nebo střediska a do poznámky pak kód, který obdržíš v potvrzovacím mailu o přijetí přihlášky. Platíš-li za více osob najednou, uveď kódy všech účastníků, za které platbu posíláš. Pokud platíš na místě, je cena srazu 500 Kč. Pro nečleny Junáka je cena navýšena o 225 Kč.

Předprogram: kráktký kvíz s otázkami o městě Kolíně - ukaž, jaké máš znalosti (nebo jak se kamarádíš se strejdou Googlem). Výherce opět obdrží krásnou regionální cenu!

 

Základní informace o srazu

Kdy: 10. - 12. listopadu 2017

Kde: Kolín

Registrace: 16. - 30. října 2017

Cena: 400 Kč při zaplacení zálohy nebo celé částky předem na účet KVS, 500 Kč při platbě celého poplatku na místě

Kontakt: srazyvs@hkvs.cz