Zdroj: https://vodni.skauting.cz/ostatni-akce/aqua-2017-plavba-ke-hvezdam  •  Vydáno: 28.11.2016 20:00  •  Autor: Jan TIK Janouch

Aqua 2017 - Plavba ke hvězdám

Pluj spolu s Kastórem a Polydeukésem a zaujmi svoje mítro na hvězdné obloze vedle nich. Přijď za zažij dobrodružství svou bratrů, kterým jejich oddanost vysloužila nesmrtelnost na nebi (v souhvězdí Blíženců) a v hrdinských příbězích. Vydáš se na výpravy s bájnými Argonauty, pomůžeš Blížencům osvobovit jejich sestru Helenu či ukořistit bájené Zlaté rouno. Projevíš tolik odvahy, abys mohl být po jejich boku mezi hvězdami?

banner aqua 2017


AQUA je slovensko jamboree vodních skautů s mezinárodní účastí. Ale POZOR! Kromě všech vodních skautů z Čech, Maďarska, Polska, Ukrajiny, Portugalska a dalších zemí jsou vítání i všichni suchozemští skauti. Proto neváhej, a pokud se s vodou zatím tolik nekamarádíš, přijď a zažij pořádné dobrodružství. Možná v sobě objevíš skrytý talent pro vodní živel.

Základní informace:
6. - 12. srpna 2017
Kde? Přehrada Sĺňava u Piešťan (GPS: N48.573040 E17.824964), Slovensko

Registruj se po 10 členných skupinách (9 účastníků a 1 doprovod starší 18 let). Nezáleží na tom, zda jsi vodák nebo pozemák. Jedinou podmínkou je věk 12 let a více.
Pokud nemáš dostatek kamarádů kolem sebe, využij FB AQUA 2017, určitě nejsi sám, kdo má stejný "problém"

Registrace: listopad 2016 - březen 2017
Podrobnosti k registraci najdeš na stránkách aqua.sk/registracia

Týden bude nabytý zážitkovými programy s lákavými vodáckými aktivitamu. Naučíte se nové dovednosti jako je plachtění nebo jízda na kanoi. Nebudou to jen obyčejné radovánky na vodě, ale zážitkové aktivity, při kterých na vás nezbyde suchá nit. V programu nechybí ani turistika a poznávání okolních krás či hradů.

Pro další informace se podívej na stránky AQUA 2017.

Pokud chceš zažít ještě víc, přihlaš se jako servisák protstřednictvím formuláře.


banner aqua 2017