Zdroj: https://vodni.skauting.cz/ostatni-akce/mise-statecnych-2016  •  Vydáno: 6.6.2016 20:26  •  Autor: Jan TIK Janouch

Mise statečných 2016

V prostředí Nízkého Jeseníku došlo k velké přírodní katastrofě, kterou způsobila neočekávaná sopečná činnost z dosud spících sopek Velký a Malý Roudný spojená s dlouhotrvajícím prudkým deštěm a vichřicí. Terén je nepřehledný, nejde elektřina, nefungují mobilní sítě, doprava po zemi je omezená, sopečný prach komplikuje možnosti vzletu vrtulníků, zásobování vázne a informace o stavu vesnic a jejích obyvatelích nejsou. Do terénu vyráží na obhlídku a pomoc vojsko, záchranáři a dobrovolníci. V terénu se mise setkává s mimořádně těžkými situacemi a pomáhá zachraňovat životy lidí...

Srdečně vás zveme k účasti na zajímavé víkendové akci pro děti a mládež nazvané MISE STATEČNÝCH 2016, kterou pořádáme na Skautském centru v Domašově nad Bystřicí ve spolupráci s Armádou ČR a KČT-Chameleonem Brno.

Chceš vidět, jak se vybaven náš voják pro akci na zahraniční misi? Víš, jak probíhá jeho příprava a co musí všechno umět a co na misi vlastně všechno dělá? Chceš si sáhnout na opravdové bojové vozidlo? Pokud tě to zajímá, tak to je naše STATICKÁ MISE pro mrňousky i pro zvědavé dospěláky.

Zvládneš boj sám se sebou? Dokážeš pomoci druhým v těžkých podmínkách, kde se musíš rozhodnout, co udělat? To je DYNAMICKÁ MISE - 24 hodinový závod 5ti členných týmů s časem a odvahou!!! Přijď si změřit síly! Závod je otevřen pro všechny (tedy nejen pro skauty!).

TERMÍN: 10.-11.9.2016 DOMAŠOV NAD BYSTŘICÍ

Více informací o akci najdeš na: scd-mise.webnode.cz/

Těšíme se na vás!
Junák – český skaut, Skautské centrum Domašov, z. s.

Mise statecnych 2016