Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/sraz-vodnich-skautu-jaky-byl-a-jaky-bude  •  Vydáno: 8.12.2015 22:38  •  Autor: Liška

Sraz vodních skautů - jaký byl a jaký bude?

Podzimní sraz Děkujeme za veškeré hodnocení podzimního srazu. Podívejte se, jaké jsou nejčastější důvody, proč jezdíme na srazy, a jaká témata jste navrhli pro další srazy.

Hodnocení od vás už má celý tým a HKVS k dispozici, děkujeme za všechny názory. Máme pro vás dva grafické výstupy.

Proč jezdíme na srazy?

Čím větší písmo, tím častěji se vyskytující důvod.

Proč?

Témata na další srazy

Podívejte se, jaké všechny nápady se sešly, zpracováno formou myšlenkové mapy. Určitě není možné všechno obsáhnout v jednom srazu, přesto budeme rádi, za jakékoli další podněty, které vás třeba napadnou, až si to budete prohlížet. Především u sytěji oranžových políček čekáme na vaše návrhy.

A hlavně uvítáme tipy a kontakty na potencionální lektory, kteří by si mohli vzít daný program na starost, protože to je nejobtížnější část sestavování programů na srazu. Nesehnání lektora, který by měl čas a chuť za námi přijet, je nejčastějším důvodem, proč se nerealizuje nějaký program, který bychom vám jinak rádi nabídli, takže tomu můžete zabránit posláním kontaktů. Mail srazyvs@hkvs.cz je vám stále k dispozici.

Témata srazu