Zdroj: https://vodni.skauting.cz/hkvs-hlasi/hkvs-preje-vsem-pekne-prazdniny  •  Vydáno: 30.6.2015 11:23  •  Autor: Hvězdář (0)

HKVS přeje všem pěkné prázdniny!

Přejeme vydařené tábory, ten správný vítr do plachet, tak akorát vody v řekách a přiměřeně sluníčka i deště. Vzpomeňte si ale na pár věcí:

Odborky

V červnové Kapitánské poště vyšly vodácké odborky, nezapomeňte je na táborech otestovat a dejte nám vědět, jak se dařilo. Pokud vám připadají úkoly moc lehké, moc těžké, případně nesedí počty podmínek k jednotlivým věkovým kategoriím, neváhejte se ozvat (na zastupce@hkvs.cz), je ještě čas vše upravit, než odborky vyjdou knižně.

Pracovní listy k odborkám najdete i níže, tentokrát už i s oficiální verzí odborky jachtaře.

Na webu odborky.skauting.cz je zveřejněno prvních 18 odborek, také je neváhejte vyzkoušet a připomínky k nim pište přímo na web k jednotlivým pracovním listům.

Fotosoutěž

Připomínáme soutěž, která byla vyhlášena v dubnové Kapitánské poště – nafoťte převrácení oplachtěné pramice a její narovnání!

Vyhodnocení proběhne na podzim, fotky posílejte na kp@skaut.cz v plném rozlišení se jménem autora (autor může být i oddíl nebo přístav) do 10. 10. 2015.

 

Články do Skautingu

Chcete v příštím roce vodácké články v časopise Skauting?

 

Je poptávka po těchto článcích:

 

Pokud vás něco z toho zaujalo, napište na zastupce@hkvs.cz (v případě, že budete kontaktovat rovnou šéfredaktorku, pošlete to v kopii, ať o vás víme) ;-)