Zdroj: https://vodni.skauting.cz/sraz-vs-usk/informacni-suma-sumarum-k-jarnimu-srazu-na-seci  •  Vydáno: 11.4.2015 15:36  •  Autor: Koblížek

Informační suma-sumárum k jarnímu srazu na Seči

Informační suma-sumárum k jarnímu srazu na SečiPodzimní srazVšechny informace k jarnímu srazu na Seči - uceleně, přehledně a na jednom místě!

Ještě týden a všichni se sejdeme na jarním srazu na Seči, a tudíž ti přinášíme již tradiční přehled všech důležitých informací – čti a pamatuj! :)

 

Kdy a kde:17. – 19. 4. 2015 na základně přístavu Sedmička Pardubice na Seči

S sebou: spacák, karimatku, stan (pokud jsi zvolil ubytování ve stanu), kroj, doplatek 150 Kč (pokud jsi uhradil zálohu, jinak 400 Kč), ešus, lžíci, hrnek, oblečení na plachtění (včetně vhodných bot a pokrývky hlavy), dobrou obuv (pro účastníky výletu na Doubravu)

Strava: 3 jídla denně od páteční večeře do nedělního oběda, nezapomeň si s sebou přibalit ešus, hrnek a lžíci; svačiny vlastní či v bufetu s bohatou nabídkou.

Ubytování: jelikož zbyla místa v kajutách, můžeš si ještě rozmyslet ubytování a změnit svou volbu prostřednictvím odkazu, který ti po registraci přišel na e-mail, ale určitě neotálej – změna bude moc být provedena pouze do naplnění kapacity kajut!

 

K programu:

 

Doprava na sraz:

Sraz probíhá na stejném místě, jako loňské SkaRe. Pokud máš navigaci, stačí si zadat souřadnice 49.8376503N a 15.6383836E a nechat se vést.

 

Mapka

 

Pokud pojedeš od Běstviny či Chotěboře, budeš přijíždět do Seče do mírného kopečka. Po pravé straně uvidíš chatky, po levé pak louku nebo pole (podle toho, co letos budou pěstovat). Pak vlevo i vpravo mineš autobusovou zastávku a následně i ceduli „Seč“. Poté cesta vystoupá na svůj vrchol a mírně se stáčí vpravo. Následují dvě odbočky doprava, přičemž ty se dáš tou druhou a jsi na místě.

V případě, že pojedeš z jiných stran, vydáš se přes město Seč. Po příjezdu na náměstí z vedlejší silnice se dej doprava; v případě, že přijedeš na náměstí z hlavní cesty, jeď stále rovně. Pak je již navigace shodná – vyjeď do kopce, sjeď z kopce a po levé straně uvidíš kemp, kde se letos bude konat Navigamus. Dále pokračuj po silnici až do chvíle, kdy mineš po obou stranách autobusové zastávky. Po levé straně pak uvidíš bílý hotel a ve chvíli, kdy skončí po pravé straně stromy a domy, zahneš na první odbočce doleva a jsi na místě.

Železniční stanici byste na Seči hledali marně, staví zde ale dost dálkových autobusů.

Přímý autobus jede z Pardubic v 17:20. Další spoje z Pardubic odjíždějí v 16:10, v 16:35 a v 18:02 s přestupem v Chrudimi nebo v 17:28 s přestupem v Heřmanově Městci. Dále je možné vyjet z Čáslavi v 17:29 nebo 19:29, oba spoje jsou s přestupem v Heřmanově Městci.

Autobusem dojeď na zastávku Seč, náměstí a dál pokračuj dle mapky.

 

Připomínáme pár novinek a doporučení:

A samozřejmě nadále platí následující:

Těšíme se na Vás! :)

Přípravný tým srazů VS