Zdroj: https://vodni.skauting.cz/namorni-akademie/prihlasovani-pro-rocnik-2011-je-jiz-spusteno  •  Vydáno: 27.1.2011 19:04  •  Autor: Kvído

Přihlašování pro ročník 2011 je již spuštěno!!!

Přihlašování pro ročník 2011 je již spuštěno!!!Co vlastně Námořní akademie je???

Námořní akademie je Čekatelský lesní kurz vodních skautů. Během letní části připravuje své účastníky na čekatelskou zkoušku, která se koná v druhém podzimním víkendu. Čekatelům se nabízí pestrá programová paleta, od těch klidnějších, jako přednášky, diskuse, večerní povídání, přes motivační hry, týmovou spolupráci a praktické činnosti, po náročnější hry, které ukáží, co ve vás je. A vzhledem k tomu, že se řadíme k tvorům vodním, dbáme na vodácké tradice a vodní aktivity jsou kořením celého našeho programu.

Námořní akademie je určena pro starší 15ti let, kteří se chtějí podílet na práci s dětmi a spolupůsobit při vedení oddílu. Seznámí se tu s řadou svých vodáckých vrstevníků a získají tak kamarády po celé České republice. Výhodou je, že s většinou se nevidí naposledy, protože se budou setkávat na nejrůznějších celorepublikových akcích vodních skautů. Dveře ale nejsou zavřeny ani před pěšími skauty. Pokud mají odvahu a chuť proniknout do tajů vodáctví, my jim nebráníme.

Kurz je situován do libreta plavby školní lodi Walrus, kde se čekatelé stávají kadety, kteří jsou pod vedením bocmanů (absolventi předchozích ročníků NA) a důstojníků, kteří kadety vzdělávají. Společně se tak plaví po širém oceánu a překonávají společně překážky, které jim plavba přichystala.

O Námořní akademii by se toho dalo napsat dost a dost, ale naprosto nejlepší je si ji zažit. Takže je-li voda tvým živlem, vyplň přihlášku a nastup k nám na palubu. Loď Walrus už na tebe čeká.

Více informací naleznete na našich stránkách nebo rovnou vyplňte přihlášku !