Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/spustena-registrace-na-podzimni-sraz  •  Vydáno: 30.9.2013 22:53  •  Autor: Liška

Spuštěna registrace na podzimní sraz

Podzimní sraz Ode dneška (30. 9.) až do pátku 11. 10. máte možnost přihlásit se na podzimní sraz VS, který bude u České Třebové. Kromě voleb a předsněmovní diskuze nás čeká bál a další zajímavé programy. Podrobnosti v článku.

Registrace běží opět online.

Vyplňte prosím pečlivě všechny údaje. Zejména, pokud se nebudete účastnit celého srazu, napište nám informaci o přijezdu a odjezdu. Do 11. října taktéž nezapomeňte zaplatit zálohu 200Kč (pokud se budete účastnit jen části srazu, kontaktujte nás), jinak vás bude sraz stát 400Kč. Tentokrát za námi přijede několik zástupců ústředních orgánů. Účastí nás poctí náčelník ChK Číča, na programech se potkáte také s Ášou ze zahraničního odboru, Vránou nebo Rejpalem. Chybět nebude ani bál, tentokrát na téma mafie a s živou kapelou.

V kostce

Kde: ZŠ praktická Česká Třebová, nám. 17. listopadu 2060, Česká Třebová
Přihlašování: 30. 9. – 11. 10. (věnujte pozornost popisům programů)
Účastnický poplatek: 350 Kč (na místě 400 Kč), nevratnou zálohu 200 Kč zaplať do 11. října na účet KVS: 2300183549/2010. Variabilní symbol 88XXXXX (místo písmen doplň číslo přístavu/střediska) a do poznámky uveď svůj kód, který obdržíš v potvrzovacím mailu o přijetí přihlášky. Pokud budeš platit za víc osob najednou, uveď kódy za VŠECHNY, za které platíš!

Dotazy: srazyvs@hkvs.cz

Program

Prohlédněte si program (podrobnosti o programech se vám zobrazí, když nad ně najedete myší).

V pátek večer nás čeká společná hra Stroj času. Pojďte si zahrát, pobavit se, seznámit se.

V sobotu odpoledne proběhnou volby nového HKVS. Volit můžou oprávnění delegáti za jednotlivé kraje, krajští kapitáni a členové KVS. Pokud nejste delegátem, můžete vyrazit na procházku na Kozlov.

Sobotní dopoledne bude věnováno předsněmovní diskuzi. Samotné předsněmovní diskuzi budou předcházet informativní bloky, kde získáte podrobnější informace o pozadí připravovaných změn, což vám umožní lépe si zformovat vlastní názor. Je možné, že v těchto blocích dojde ještě k nějakým změnám, protože jsme závislí na účasti lidí z ústředí, která je komplikovaná. Každý se může zůčastnit bloků ke dvěma tématům. Stejně tak budete mít možnost diskutovat o dvou tématech. Závěry diskusních skupin následně potvrdí celý sněm v sobotu večer. Téma strategie do roku 2022 nebude probíráno formou diskuze, ale v neděli dopoledne si k němu připraví Rejpal informativní program, kde vám vysvětlí, jak s ním dále naložit.

Věnujte prosím čas nastudování materiálů k předsněmovní diskuzi (články na Křižovatce s materiály ke stažení):

V sobotu večer si odpočineme po náročném dni na bále. Tématem bude mafie a k tanci i poslechu bude hrát živá kapela. Odvoz do a ze sálu bude zajištěn.

Na závěr několik praktických informací. Po zkušenostech z minulých srazů upozorňujeme, že:

Těšíme se na viděnou!

Přípravný tým srazů VS