Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/prihlasovani-na-sraz-spusteno  •  Vydáno: 19.3.2012 16:07  •  Autor: Liška

Přihlašování na sraz spuštěno

Podzimní sraz Ode dneška se můžete přihlašovat na jarní sraz vodních skautů. Konec přihlašování zůstává stejný, úterý 3. 4., tak ho nepropásněte.

A co vás čeká?

Program pamatuje na dvě základní skupiny účastníků - kapitány a činovníky v oddílech a kapitány a činvovníky v přístavech. Programy jsou barevně odlišeny (žlutá vedoucí oddílů a oranžová se žlutým okrajem vedoucí přístavů). Nově také zařazujeme (prozatím jen) jeden program pro instruktory kurzů (oranžová s červených okrajem). A již stabilní součástí jsou programy vážící se k modulové kapitánské zkoušce (fialová se žlutým okrajem). Modře jsou pak označeny tradiční programy od HKVS a zeleně odpočinkové a poznávací programy zejména od organizátorů z Havlíčkova Brodu.

Nepřehlédněte:

Podrobný program je k dispozici na webu. Přihláška jako obvykle online.

Na závěr několik důležitých upozornění:

Jarní ÚSK – 13. – 15. 4. 2012

ZŠ Havlíčkův Brod

přihlašování: 19. 3. - 3. 4. 2012

účastnický poplatek: 350 Kč (na místě 400 Kč), nevratnou zálohu 200 Kč zaplať do 6. dubna na účet KVS: 2300183549/2010 (POZOR NOVÉ ČÍSLO). Variabilní symbol XXXXX (místo písmen doplň číslo přístavu/střediska) a do poznámky uveď svůj kód, který obdržíš v potvrzovacím mailu o přijetí přihlášky. Pokud budeš platit za víc osob najednou, uveď kódy za VŠECHNY, za které platíš!