Zdroj: https://vodni.skauting.cz/aktuality-o-casopisech/kapitanska-posta-v-roce-2012  •  Vydáno: 25.1.2012 20:04  •  Autor: Pytlík

Kapitánská pošta v roce 2012

Přivítejme první číslo eKP v Novém roce

První číslo Kapitánské pošty roku 2012 právě dorazilo!


Lednová elektronická Kapitánská pošta nabízí především množství aktuálních zpráv z dění mezi vodními skauty, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. Proto neváhejte a Novoroční Kapitánskou poštu prolistujte a přečtěte!

Kromě zpravodajství z Tortugy, setkání HKVS a Stříbrných bobrů se přibližje termín letošního Navigamu - můžete se dočíst, že začal předprogram, něco k registraci a přiblížení týmu pořadatelů. Věnujeme také vzpomínku na bratra Chrobáka.Z rakouského výletu naleznete záběry nejrůznějších skoků a zákoutí řek.Nechybí ani další tradiční články - zprávy z Kapitánské lesní školy, vzpomínky na Aliho z Třebíče, a také další z článků Mokré historie - tentokrát až do pravěku. Můžete se přidat s návrhy k novým Vodáckým odborkam a aspirovat na místo šéfredaktora eKP.To vše vám nabízí Lednová Kapitánská pošta:

aktuálně: Kapitánská pošto, nashledanou a vítáme vás v Novém roce!

aktuálně: Sbohem bratře Chrobáku...

aktuálně: HKVS v prosinci a na Tortuze

aktuálně: Jaké budou vodácké odborky?

zahraničí: Rakósko se vším všudy...

lahvovou poštou: Nový účet HKVS

Navigamus 2012: registrace, tým a předprogram

mokré dějiny: Pračlověk Janeček

historie VS : Ali - Třebíč

Pozvánky, zprávy a fotky z vašich akcí do Kapitánské pošty můžete posílat na mail: kp@skaut.cz. Uzávěrka příštího čísla je 31.1. 2011.

Elektronickou Kapitánskou poštu si můžete stáhnout na adrese: www.vodni.skauting.cz/kp, kde je i verze pro tisk, nebo se na stejných stránkách přihlásit k jejímu odběru prostřednictvím emailu.

za redakci elektronické Kapitánské pošty

Pytlík JMK