Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/vase-pravidelna-davka-informaci-je-tu  •  Vydáno: 14.4.2011 20:00  •  Autor: Pavlík

Vaše pravidelná dávka informací je tu!

Právě vyšlo dubnové číslo elektronické Kapitánské pošty! Uvnitř článku se dočtete více o jejím obsahu a můžete si ji i stáhnout.

Letošní čtvrté číslo elektronické Kapitánské pošty přináší především spoustu informací o dění na srazu K+K, jeho výsledcích a výstupech, a to i v souvislosti s vydáním nových vodáckých doplňků skautských stezek nebo Navigamem 2012. Ke srazu se váže i velký rozhovor s šéfkou programu srazů, Dyttou.

Pokračují i oba seriály sudých čísel: představování vodáckých krajů a jejich komodorů (tentokrát je na řadě kraj Pardubický) a vzpomínky na minulé Navigamy, v tomto čísle konkrétně na druhý Navigamus, který se konal v červnu 1997.

Uvnitř Kapitánské pošty naleznete i další články, proto ji neváhejte otevřít a přečíst!

elektronická Kapitánská pošta 4/2011

Co vše můžete v dubnovém vydání elektronické Kapitánské pošty najít?

Pozvánky, zprávy a fotky z vašich akcí do Kapitánské pošty můžete posílat na mail: kp@skaut.cz. Ukažte ostatním, co děláte právě VY!



Dubnové číslo elektronické Kapitánské pošty naleznete v sekci Časopisy, kde je i archiv starších čísel a verze v lepším rozlišení, vhodnější pro tisk.

Elektronickou Kapitánskou poštu dostávají automaticky všichni kapitáni a všechny kapitánky oddílů vodních skautů a skautek, kteří v loňské registraci uvedli svůj email, a krajští kapitáni. Pokud i vy chcete každý měsíc dostávat Kapitánskou poštu do své emailové schránky, stačí napsat na mail: kp@skaut.cz nebo se přihlásit k odběru přímo na těchto webových stránkách.

Co na elektronickou Kapitánskou poštu říkáte? Jak se vám líbí? Co v ní chybí? Jaké další rubriky či informace očekáváte? Diskutujte ve fóru nebo nám napište: kp@skaut.cz! Elektronická Kapitánská pošta bude jen taková, jakou ji sami chcete mít!

za redakci vaší elektronické Kapitánské pošty Pavlík