Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/jak-se-dostat-na-sraz  •  Vydáno: 11.3.2011 11:59  •  Autor: Liška

Jak se dostat na sraz?

voda Sraz se blíží, takže byste určitě rádi věděli, kde přesně se koná a jak se tam dostat. Základní informace si můžete i stáhnout v pdf.


Praktické info

Sraz je určen všem činovníkům vodních skautů - nejen kapitánům, ale i jejich zástupcům, lodivodům, starším roverům či činovníkům u přístavu.

Kde: ZŠ 5. května v Liberci

Celková cena: 350,- zálohu 200,- uhraďte do 21.3. 2011 na účet KVS 666 55 333/5500, Variabilní symbol XXXXX (místo písmen doplň číslo přístavu/střediska) a do poznámky uveď svůj kód, který obdržíte v potvrzovacím mailu o přijetí přihlášky(kód jsou vaše iniciály a poslední dvě číslice roku narození např. Josef Vopršálek 1978 - JP78). Pokud budete platit za víc osob najednou, uveďte kódy za VŠECHNY, za které platíte!

Stravování: v ceně je 2x snídaně, 2x oběd a 2x večeře

S sebou: přezůvky, hrneček (do bufetu), spacák, karimatka, věci do bazénu, pokud jdete (vstupné 80,- dospělí, 50,- studenti, 100,- vratná záloha na šatnu), věci na rafty, pokud jedete (20,- doplatek)

Přihlašování končí v pátek 18. března!!! Online přihláška

Základní informace ke stažení v pdf.

Ubytování

Bydlet budeme na základní škole: ZŠ ul. 5. května, Liberec 1
Loc: 50°46'22.572"N, 15°3'48.065"E

ZS

Cesta z autobusového a vlakového nádraží

Z autobusového nádraží i nádraží ČD tramvají směr Lidové sady do stanice Průmyslová škola.

Cesta autem

Autem od Prahy směrem na centrum, přes světelnou křižovatku na Šaldově nám. rovně s kopce dolů, u hlavní pošty vpravo kolem zdi, nad zdí znovu vpravo, druhou odbočkou těsně před Tržním náměstím vpravo, na konci ulice Šamánkova vlevo - koleje tramvaje, po levé straně areál školy.

Cesta z Prahy

Sjezd od Děčína na centrum, u radnice rovně přes most kolem knihovny, druhá odbočka těsně před Tržním nám. vpravo, na konci ulice vlevo - koleje tramvaje - po levé straně areál školy.

Cesta od Decina