Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/prihlasovani-na-sraz-kk-konci-uz-za-10-dni-nevahejte  •  Vydáno: 8.3.2011 23:46  •  Autor: Liška

Přihlašování na sraz K+K končí už za 10 dní, neváhejte!

Sraz Místa na srazu se plní, přihlášena je už více než polovina celkového počtu účastníků minulého srazu v Plaňanech. Na prozatím nejlukrativnějším programu – rafty na Kamenici – zbývají už opravdu jen poslední volná místečka.

Přihlašujte se přímo na webu HKVS: online přihláška až do 18.3.

Praktické info

Sraz je určen všem činovníkům vodních skautů - nejen kapitánům, ale i jejich zástupcům, lodivodům, starším roverům či činovníkům u přístavu.

Kde: ZŠ 5. května v Liberci

Celková cena: 350,- zálohu 200,- uhraďte do 21.3. 2011 na účet KVS 666 55 333/5500, Variabilní symbol XXXXX (místo písmen doplň číslo přístavu/střediska) a do poznámky uveď svůj kód, který obdržíte v potvrzovacím mailu o přijetí přihlášky(kód jsou vaše iniciály a poslední dvě číslice roku narození např. Josef Vopršálek 1978 - JP78). Pokud budete platit za víc osob najednou, uveďte kódy za VŠECHNY, za které platíte!

Stravování: v ceně je 2x snídaně, 2x oběd a 2x večeře

Program

O programu se můžete podrobněji dočíst v dřívějším článku nebo si ho prohlédnout zde. Připomeňme možnost splnit si některé části modulové KZ, trénink záchrany v bazénu a předsněmovou diskuzi.

Navigamus

Organizátory minulých ročníků akce Navigamus prosíme, aby s sebou dovezli materiály o jejich ročníku dle vlastního uvážení - základní data (kdy, kde, přípravný tým...), výběr fotek, bližší informace o programu, počet a struktura účastníků... IPK přijímá elektronické i papírové verze. Materiály budou použity při tvorbě webu navigamus.cz, který by kromě zmapování historie akce Navigamus měl sloužit i jeho současným a budoucím pořadatelům. Předem děkujeme.

Gejzír nápadů

Do pátku 11.3. máte ještě šanci nabídnout svůj příspěvek do programu Gejzír nápadů. Umíte něco zajímavého, co by se mohlo líbit i ostatním? Připravte si přibližně hodinový program pro menší skupinku lidí, kde je nové činnosti naučíte. Nabídky posílejte Dyttě.

Na všechny se těšíme!

přípravný tým K+K