Zdroj: https://vodni.skauting.cz/z-nasich-vod/aktualni-vodni-skauting  •  Vydáno: 2.3.2011 19:54  •  Autor: Hvězdář (0)

Aktuální vodní skauting

Právě byl rozeslán informační zpravodaj přes infokanály Skautské křižovatky na emaily všem přihlášeným. Přečtěte si ho.

Důležité

25.-27.03. se koná Ústřední sraz kapitánů, tentokrát v Liberci. Do 18.03. je možné se přihlásit a vybrat si z nabídky volitelných programů. Čtěte níže.

Pokud máte zájem složit si KZ, věnujte pozornost nově zveřejněným informacím, jaké máte možnosti.

Novinky na stránkách HKVS

Únorová Kapitánská pošta vám opět přináší aktuální informace!
Druhé číslo letošní Kapitánské pošty právě vyšlo!

Moduly kapitánské zkoušky na jarním srazu v Liberci
Které části kapitánské zkoušky bude možné složit na jarním srazu v Liberci? Jaké se chystají přednášky?

Jarní sraz VS je tu – přihlašování začíná
Ústřední sraz kapitánů vypukne již za měsíc – 25.–27.03.2011, tentokrát v Liberci a vy u toho nesmíte chybět. Čeká na vás velké množství zajímavého programu, možnost vyjádřit se k tématům předsněmové diskuze, poznávání Liberce, vodní aktivity a mnoho dalšího. Od teď už se můžete přihlašovat. Přihlašování končí v pátek 18.03.

Přihlašování na sraz K+K začne již za týden
Množí se dotazy, jakže to bude s jarním srazem, jestli bude, kde bude, co se tam bude dít a kdy a jak se přihlásit. Nemusíte mít žádné obavy, na srazu se pilně pracuje a online přihlašování bude spuštěno v pátek 25.02.2011.

Co se dělo na lednovém zasedání HKVS?
17. ledna jsme se sešli opět v Praze v počtu 5 volených členů KVS. Probrali jsme nemálo věcí, co přesně si můžete přečíst v právě zveřejněném zápise (sekce Z kapitánského můstku, Zápisy). Zde vám přinášíme stručný přehled.

Nová konference pomoci
Z fóra mladých vzešel nápad na založení konference, kam by se mohli přihlásit všichni vodní skauti ochotní tu a tam pomoci s drobnějšími úkoly pro blaho vodního skautingu či přijet na nějakou akci jako PTP. Tento nápad se konečně zrealizoval a byla založena konference hkvs-pomoc@googlegrou­ps.com. Přidejte se!

První Kapitánská pošta v novém roce
První letošní číslo elektronické Kapitánské pošty je zaměřeno na téma „za hranice“.

Stále vám nechodí mod/kré stránky?
Také jste mezi těmi nešťastnými oddíly, jimž přes několikerou kontrolu stále nechodí vodácká příloha skautských časopisů Mod/kré stránky? Přihlaste se Hvězdářovi.

Novinky z webu HKVS na Křižovatce
Už od založení nového webu HKVS se volá po tom, aby se informace na něm uveřejněné zobrazovaly také na Skautské křižovatce. Konečně se toho povedlo dosáhnout. Kde přesně nové články najdete?

Nové infokanály na Křižovatce
Na Křižovatce byly založeny dva nové infokanály – vodní skauting a Kapitánská pošta. Díky nim můžete být neustále v obraze ohledně aktuálního dění u vodních skautů a to skoro bez práce – všechny informace vám dorazí přímo do Vaší emailové schránky. Už jste se přihlásili k jejich odběru?

Přihlašování pro ročník 2011 je již spuštěno!!! Co vlastně Námořní akademie je???

Termínka vodních skautů

Vzdělávání pro vodní skauty v roce 2011

Podrobnosti hledejte na http://www.hkvs­.cz/ nebo se rovnou ptejte na vychovny@hkvs.cz

Konference pomoci vodních skautů

Už jsi zapojen/zapojena do konference vodních skautů, kteří jsou ochotní tu a tam pomoci s drobnějšími úkoly pro blaho vodního skautingu či přijet na nějakou akci jako PTP? Pokud ne, čti dále…