Zdroj: https://vodni.skauting.cz/hkvs-hlasi/jak-na-vodni-registraci  •  Vydáno: 10.1.2011 14:24  •  Autor: Hvězdář (2)

Jak na vodní registraci

vlajka HKVS Přes to, že je registrace pro všechny stejná, existují vodní specifika, na která je dobré nezapomenout...

Každý vodní oddíl by měl mít v registraci vyznačeno zaměření vodní. Díky tomu jeho mladší členové budou dostávat Mod/kré stránky a oddíly budou informovány o zajímavých specificky vodních věcech. Označeny jako vodní by měly být kluby dospělých i roverské kmeny, které jsou do modra laděny. Dále by vodní měly být všechny jednotky označené jako "přístav" a střediska, která mají alespoň polovinu vodních oddílů.

Náhled registrace ve skautISu

Jako benefit mohou oddíly rovnou zaregistrovat své barvy. Podrobnosti o tom jak to udělat, hledej v prosincové Kapitánské poště.


Ode dneška má registrace pro rok 2011 ve skautISu řadu nových kontrol. Jednou z nich i kontrola kapitánské zkoušky u vůdců vodních oddílů. Ideální je dopsat k danému kapitánu kdy získal kapitánskou zkoušku. V případě, že ji nesložil, výjimku z této povinnosti uděluje krajský kapitán VS. Pokud ho nemůžete kontaktovat, nebo ve vašem kraji není ustaven, můžete požádat na adrese vodni.skauting.cz/kz-vyjimka, aby vám výjimku udělil HKVS. Po vyjádření HKVS stačí do komentáře připsat, že výjimka byla udělena.

V případě, že by jste potřebovali s registrací pomoci, nebo jste potřebovali výjimku v nějakém šibeničním termínu, napište na adresu organizacni(a)hkvs.cz, nebo zavolejte Hvězdářovi na tel. 603 965 184.