Zdroj: https://vodni.skauting.cz/novinky-2/kompletni-rocnik-modkrych-stranek  •  Vydáno: 14.12.2010 23:59  •  Autor: Pavlík

Kompletní ročník Mod/krých stránek

Na webu byl zveřejněn kompletní letošní první ročník vodáckých příloh skautských časopisů - Mod/krých stránek.

Mod/kré stránky jsou vodácké přílohy dětských skautských časopisů - Světýlka a Skauta-Junáka. Jejich témata vždy navazují na metodickou část lichých čísel elektronické Kapitánské pošty. Přílohou je dostávají všichni dětští odběratelé těchto časopisů, registrovaní v jednotkách registrovaných s označením "vodní". Pokud vaše děti přílohy časopisů nedostávají, překontrolujte v systému SkautIS, zda je vaše jednotka označena jako "vodní", a pokud ano, reklamujte věc v TDC, které pro HKVS zajišťuje distribuci Mod/krých stránek: tdc@skaut.cz a zároveň se obraťte i na hlavního kapitána Vezíra: kapitan@hkvs.cz.

Všech deset čísel Mod/krých stránek (pět pro vlčata a žabičky a pět pro skauty a skautky) nalezente v sekci Časopisy/Mod/kré stránky (nebo stačí kliknout SEM).

Pokud se vám Mod/kré stránky líbí nebo k nim máte naopak výhrady, vyjádřete se prosím v našem krátkém dotazníku, který najdete na těchto stránkách ZDE. Pomůžete tak vylepšit kvalitu příštích ročníků! Děkujeme.